Dit is wat we doen

Helderblauw geeft duidelijkheid. We nemen administratief gedoe uit handen, zetten de cijfers voor je op een rij, maken ze helder en geven je inzicht en goed advies. Zodat je als ondernemer of zzp’er weet waar je aan toe bent en je de juiste keuzes kunt maken. We werken snel,persoonlijk, informeel én professioneel.

Financiële administratie

Je kwartaal- en jaarcijfers steeds weer op orde, dat is wat je wilt. Met ons online systeem houden we alles 24/7 bij. Opgeteld, samen besproken, goedgekeurd en op tijd ingediend. Zodat jij kunt ondernemen.


Fiscaal Advies

Weten hoe je de cijfers moet lezen. Daar gaat het om. Wij zetten ze voor je op een rij, leggen ze uit en geven je advies. Vanuit ondernemerschap én verstand van cijfers. Zodat jij de volgende stap kunt zetten.


Fiscale dienstverlening

De belastingregels veranderen ieder jaar. Het is niemands hobby, behalve die van ons… We hebben de kennis en houden je op de hoogte van wat relevant en slim is voor jou. Van aangifte tot uitstel en aftrek.


Financiële planning

Hoe ziet de ontwikkeling van je inkomen en vermogen eruit? Hoe houd je zakelijk en privé gescheiden? Hoeveel leg je opzij en op welke manier? We helpen je met een persoonlijk plan. Op maat.


Salaris administratie

Wij verzorgen je loonadministratie en alles wat daarbij komt kijken. En hebben je medewerkers vragen, dan beantwoorden we die graag en snel even direct. Van heldere loonstrook tot jaaropgave.